Vi är ett distributions företag som verkar ut i från Örnsköldsvik och har transporter dagligen till ett tiotal av städerna i norrland.

 

Om Själevads Biltrafik

Själevads Biltrafik är ett företag med säte i Örnsköldsvik som distribuerar Expressen och Aftonbladet till cirka 350 kiosker, dagligvaruhandel och bensinmackar runt om i norrland. 

 

Företaget startade 1 mars 1960 av Ernst Pettersson med taxiverksamhet och körde även ut tidningar med taxibilar på den tiden. Företaget gick under namnet Själevads taxi till 1972 då det ombildades till Själevads Biltrafik AB och har allt eftersom utvecklas till det distributionsföretag det är idag, en pigg och vital 50 plussare.

 

I dag distribuerar vi kvällstidningarna Expressen och Aftonbladet till kiosker, dagligvaruhandel och bensinmackar i Örnsköldsvik, Kramfors, Sollefteå, Ragunda, Nordmaling, Östersunds, Bräcke Kommnun.

Denna verksamhet bedrivs varje dag året om.

Miljöpolicy

Vi är väl medvetna om att vår verksamheten påverkar miljön och det är därför viktigt att vi ständigt bevakar utvecklingen och minimera en negativ miljöpåverkan.

 

Själevads Biltrafik skall därför:

 • Följa gällande miljölagstiftning och föreskrifter samt andra för verksamheten gällande regler.
   
 • Alltid söka förbättringar i verksamheten för att minimera negativ påverkan på miljön.
   
 • Ta del av utvecklingsprojekt som syftar till att minska miljöpåverkan.
   
 • Ständigt sträva efter att utnyttja våra resurser maximalt och på det sättet driva vår verksamhet så att minsta möjliga miljöbelastning uppstår.
   
 • Fortlöpande föra en dialog med samtliga inom företaget gällande miljöfrågor.

Kontakta oss

0660 37 84 45

070 537 64 13

roger@sjalevadsbiltrafik.se

Hampnäsvägen 37, 894 31 Själevad

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

 
© 2021 Själevads Biltrafik AB
Information om cookies